EPB-adviseur

Datum: 08 oktober 2018

Bij Arcade kom je terecht in een multidisciplinair bouwkundig studiebureau met ruim 30 jaar ervaring in diverse sectoren. Onze projecten variëren van gebouwen, infrastructuurwerken, tot logistieke en industriële complexen. Door middel van een sterke wisselwerking en overleg met onze overige disciplines (technieken & stabiliteit) komen wij tot een gecoördineerd ontwerp voor onze klanten.

Functie

Als EPB-adviseur ben je verantwoordelijk voor het energieconcept van een brede waaier aan projecten.  Je bent het centrale aanspreekpunt voor alle EPB gerelateerde zaken. Je maakt de nodige opmetingen en berekeningen in de EPB software, je bereid de startverklaringen voor en voert de definitieve aangiftes in conform de EPB wetgeving. Op basis van je eigen interesse worden ook opleidingen voorzien om je kennis verder te verdiepen in andere domeinen: duurzaamheid, dynamische gebouwsimulaties etc…

Profiel

Je bent in het bezit van een officiële erkenning als EPB-verslaggever voor Vlaanderen of je bent bereid hiervoor de nodige opleidingen te volgen.
Je hebt kennis van de bouwwereld
Kennis van bouwfysica is een pluspunt
Je werkt nauwkeurig en gedetailleerd
Je denkt proactief mee met de klant en komt zo tot creatieve oplossingen
Je kan een project zelfstandig tot een goed einde brengen
Je hebt een goede team spirit en communicatieve vaardigheden

Locatie

Arcade Kontich, Groeningenlei 132, 2550 Kontich

Contact

Als je interesse heb stuur of mail ons je CV en motivatiebrief

Arcade Groep
Groeningenlei 132
B-2550 Kontich
arnaud.serrien@arcade-eng.com