1/7
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw

De Medts - Industriële nieuwbouw

Dit project omvat de nieuwbouw van kantoren, atelier, verfbunker en een overdekte laad -en losruimte voor De Medts bvba, een bedrijf voor industriële en fijnschilderwerken te Wijnegem. De totale oppervlakte beslaat 5.000 m².  De beperking van het energieverbruik stond vanaf het begin centraal in het volledige ontwerp. Naast een het recupereren van de warmte geproduceerd door de energieverslindende compressoren (nodig voor het spuiten van verf) werd een geothermische warmtepomp techniek ontworpen in een bivalente werking met een traditionele warmte-opwekker, zonne-energie gebruikt voor bereiding van warm water en elektriciteit & een sterke reductie gerealiseerd van het energieverbruik voor een intelligente sturing van de verlichting. Binnen het eisenpakket van de klant, architect en bijbehorend budget werd een E-peil van 45 gerealiseerd.

 

Project:
Industriële nieuwbouw (kantoor + productie/magazijn)
Locatie:
Simon De Heuvellaan 8, 2110 Wijnegem
Bouwheer:
De Medts
Aandeel Arcade:
Technieken
Architect:
Tom Goos Architecten bvba
Start en einde werken:
2016 - 2017
Oppervlakte:
kantoor 950 m² + productie/magazijn 4500 m²
Status:
Opgeleverd

De Medts - Industriële nieuwbouw

1/7
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
  • De Medts - Industriële nieuwbouw
Project
Industriële nieuwbouw (kantoor + productie/magazijn)
Locatie
Simon De Heuvellaan 8, 2110 Wijnegem
Bouwheer
De Medts
Aandeel Arcade
Technieken
Architect
Tom Goos Architecten bvba
Start en einde werken
2016 - 2017
Oppervlakte
kantoor 950 m² + productie/magazijn 4500 m²
Status
Opgeleverd

Dit project omvat de nieuwbouw van kantoren, atelier, verfbunker en een overdekte laad -en losruimte voor De Medts bvba, een bedrijf voor industriële en fijnschilderwerken te Wijnegem. De totale oppervlakte beslaat 5.000 m².  De beperking van het energieverbruik stond vanaf het begin centraal in het volledige ontwerp. Naast een het recupereren van de warmte geproduceerd door de energieverslindende compressoren (nodig voor het spuiten van verf) werd een geothermische warmtepomp techniek ontworpen in een bivalente werking met een traditionele warmte-opwekker, zonne-energie gebruikt voor bereiding van warm water en elektriciteit & een sterke reductie gerealiseerd van het energieverbruik voor een intelligente sturing van de verlichting. Binnen het eisenpakket van de klant, architect en bijbehorend budget werd een E-peil van 45 gerealiseerd.