Projectingenieur stabiliteit (HASSELT)

Datum: 11 januari 2019

Bij Arcade kom je terecht in een multidisciplinair bouwkundig studiebureau met ruim 30 jaar ervaring in diverse sectoren. Onze projecten variëren van gebouwen, infrastructuurwerken, tot logistieke en industriële complexen. Door middel van een sterke wisselwerking en overleg met onze overige disciplines (technieken & stabiliteit) komen wij tot een gecoördineerd ontwerp voor onze klanten.

PROJECTINGENIEUR STABILITEIT (M/V)

Jouw afdeling is gespecialiseerd in een optimale integratie van de structuur in het architecturaal ontwerp. Als projectingenieur stabiliteit zoek je continu naar creatieve & innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat een architecturaal idee werkelijkheid wordt. Hierbij verliezen wij nooit de kostprijs uit het oog. Door een nauwe samenwerking met de klant & architect vindt Arcade steeds een optimale oplossing rekening houdende met het vooropgestelde budget. Elk project is uniek en vergt dan ook een individuele aanpak wat betreft bouwmaterialen en processen.

Functie

Als projectleider ben je het centrale aanspreekpunt zowel intern als extern voor je eigen projecten. Je vertegenwoordigt Arcade bij de klanten en begeleidt hen van A tot Z. Vanaf het eerste contact met de klant tot en met de definitieve oplevering ben je verantwoordelijke voor een feilloze realisatie en bijgevolg de klanttevredenheid. Hierbij heb je oog voor zowel de constructieve als de financiële aspecten van het project. Naast deze contacten met de klant coördineer je het tekenwerk en modeleer werk, maak je aanbestedingsdossiers en bijbehorende ramingen en houd je toezicht op de werf.  Als projectleider binnen Arcade krijg je de kans mee te werken aan een verschillende grote dossiers.   Om een beter idee te krijgen, bekijk zeker eens onze referenties

Profiel

Je bent burgerlijk of industrieel ingenieur bouwkunde / (ingenieur) – architect
Je werkt nauwkeurig en gedetailleerd
Je denkt proactief mee met de klant en komt zo tot creatieve oplossingen
Je kan een project zelfstandig tot een goed einde brengen
Je hebt een goede team spirit en communicatieve vaardigheden
Kennis inzake BIM is een pluspunt maar geen must

Wat kan je verwachten? 

Een enthousiast team van 42 medewerkers
Een heldere bedrijfscultuur
Een samenwerking voor ideeën & initiatieven welkom zijn.
De mogelijkheid om mee te groeien binnen uitdagende projecten.
Een aantrekkelijk salaris aangevuld met diverse extra legale voordelen.

Locatie

Arcade Hasselt, Trichterheideweg 2, 3000 Hasselt

Contact

Als je interesse heb stuur of mail ons je CV en motivatiebrief

Arcade Groep
Groeningenlei 132
B-2550 Kontich
arnaud.serrien@arcade-eng.com