1/3
  • Sporthal Hove
  • Sporthal Hove
  • Sporthal Hove

Sporthal Hove

De bestaande sporthal van Hove werd grondig gerenoveerd naar aanleiding van ernstige bouwfysische problemen.

De bestaande kleedkamers aan straatzijde werden afgebroken, de hal werd vernieuwd en de cafetaria kreeg een nieuwe gevel. Het programma omvatte het maken van nieuwe kleedkamers, een nieuwe danszaal, een nieuwe vergaderruimte en de renovatie van de bestaande sporthal en judozaal.

In samenwerking met Eandis werd een energieaudit gedaan van het project.  Uiteindelijk werd geopteerd voor een energiezuinige verlichting,  HR ketels met zeer kleine leidingverliezen, regenwaterrecuperatie, ventilatie met warmterecuperatie en elektriciteitsopwekking met behulp van PV-panelen.

Project:
Sporthal Hove
Locatie:
P. Van Ostaijenlaan, Hove
Bouwheer:
AGB Hove
Aandeel Arcade:
Stabiliteit
Architect:
8 Office Architecten
Start en einde werken:
2012

Sporthal Hove

1/3
  • Sporthal Hove
  • Sporthal Hove
  • Sporthal Hove
Project
Sporthal Hove
Locatie
P. Van Ostaijenlaan, Hove
Bouwheer
AGB Hove
Aandeel Arcade
Stabiliteit
Architect
8 Office Architecten
Start en einde werken
2012

De bestaande sporthal van Hove werd grondig gerenoveerd naar aanleiding van ernstige bouwfysische problemen.

De bestaande kleedkamers aan straatzijde werden afgebroken, de hal werd vernieuwd en de cafetaria kreeg een nieuwe gevel. Het programma omvatte het maken van nieuwe kleedkamers, een nieuwe danszaal, een nieuwe vergaderruimte en de renovatie van de bestaande sporthal en judozaal.

In samenwerking met Eandis werd een energieaudit gedaan van het project.  Uiteindelijk werd geopteerd voor een energiezuinige verlichting,  HR ketels met zeer kleine leidingverliezen, regenwaterrecuperatie, ventilatie met warmterecuperatie en elektriciteitsopwekking met behulp van PV-panelen.