1/4
  • Thomas More - Campus National
  • Thomas More - Campus National
  • Thomas More - Campus National
  • Thomas More - Campus National

Thomas More - Campus National

Een gemengd project met 40 studentenverblijven, kantoorruimtes, feestzaal café en open leercentrum.

Naast dertig homes is er in de 2.500 m² ook plaats voor een polyvalente ruimte met groen dak die ook door de buurtbewoners kan gebruikt worden voor allerlei activiteiten. Ook de burelen van het Studenten Informatiepunt en van het algemene secretariaat waar bijvoorbeeld de inschrijvingen zullen plaatsvinden, zullen er onderdak krijgen. Om de straatzijde te ontlasten wordt een nieuwe binnenstraat gecreëerd dwars op de Kronenburgstraat die alle toegangen tot het gebouwencomplex organiseert.

De studenten graag beschikken over eigen sanitair, met een gezamenlijke keuken, elke kamer heeft daarom een eigen douche, lavabo en toilet. Per zes studenten voorzien we in een gemeenschappelijke ruimte met keukentje en zitruimte.

Project:
Thomas More - Campus National Antwerpen
Locatie:
Kronenburgstraat, Antwerpen
Bouwheer:
Lessius Hogeschool Antwerpen vzw
Aandeel Arcade:
Stabiliteit, Technieken
Architect:
Mikeviktorviktor Architecten
Start en einde werken:
2012 - 2015

Thomas More - Campus National

1/4
  • Thomas More - Campus National
  • Thomas More - Campus National
  • Thomas More - Campus National
  • Thomas More - Campus National
Project
Thomas More - Campus National Antwerpen
Locatie
Kronenburgstraat, Antwerpen
Bouwheer
Lessius Hogeschool Antwerpen vzw
Aandeel Arcade
Stabiliteit
Technieken
Architect
Mikeviktorviktor Architecten
Start en einde werken
2012 - 2015

Een gemengd project met 40 studentenverblijven, kantoorruimtes, feestzaal café en open leercentrum.

Naast dertig homes is er in de 2.500 m² ook plaats voor een polyvalente ruimte met groen dak die ook door de buurtbewoners kan gebruikt worden voor allerlei activiteiten. Ook de burelen van het Studenten Informatiepunt en van het algemene secretariaat waar bijvoorbeeld de inschrijvingen zullen plaatsvinden, zullen er onderdak krijgen. Om de straatzijde te ontlasten wordt een nieuwe binnenstraat gecreëerd dwars op de Kronenburgstraat die alle toegangen tot het gebouwencomplex organiseert.

De studenten graag beschikken over eigen sanitair, met een gezamenlijke keuken, elke kamer heeft daarom een eigen douche, lavabo en toilet. Per zes studenten voorzien we in een gemeenschappelijke ruimte met keukentje en zitruimte.