1/4
  • Centrumgebouw -
  • Centrumgebouw -
  • Centrumgebouw -
  • Centrumgebouw -

Centrumgebouw - "Einstein"

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen heeft de goedkeuring gegeven tot verdere uitbouw van het Wetenschapspark te Niel om dit verder te ontwikkelen tot een volwaardige campus met innovatieve gebouwen voor bedrijven.De site biedt ruimte op maat aan spin-off’s, KMO’s en multinationals actief voornamelijk in IT, environmental en life sciences.

Het centrumgebouw “EINSTEIN” wordt gerealiseerd door middel van een DBFM overeenkomst, gegund aan het consortium Cordeel – Met Zicht op Zee – Arcade. “EINSTEIN” wordt een nieuw centrum gebouw met een opleidingscentrum voor farmaceutische sector, opleidingslokalen, kantoren en een restaurant met beperkte hotelfunctie.

Project:
Centrumgebouw Einstein
Locatie:
Wetenschapspark Antwerpen - Niel
Bouwheer:
Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen
Aandeel Arcade:
Stabiliteit, Studie gebouwtechnieken, BIM
Architect:
Met Zicht op Zee Architecten
Start en einde werken:
2021 - ...
Oppervlakte:
7.000 m2
Status:
In ontwerp
Privacybeleid | Cookie policy